Ακολουθεί ένα παράδειγμα σύντομης περιγραφής. 

Mπορείτε να το τροποποιήσετε το παρόν κείμενο ή εναλλακτικά να προσθέσετε την περιγραφή που εσείς επιθυμείτε :


Ο Παπαδόπουλος Δημήτριος είναι Ειδικός Παθολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Νέα Ιωνία.

Παράλληλα, είναι Εξωτερικός συνεργάτης του Metropolitan General και κεντρικής κλινικής Αθηνών.

Είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, και ταυτόχρονα κατέχει Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στο επιστημονικό του αντικείμενο.

Σπουδές

Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και μετά τις πτυχιακές σπουδές του ολοκλήρωσε την ειδικότητα του στην Παθολογία στην Κρατική Παθολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών Σωτηρία.

Επιπλέον, μετεκπαιδεύτηκε στο Σακχαρώδη Διαβήτη στο Διαβητολογικό Κέντρο του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών Ιπποκράτειο.

Είναι τακτικό μέλος της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρίας και του Ιατρικού συλλόγου Αθηνών.

Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του πορείας, διατέλεσε επί 17 έτη Επιμελητής Α’ , της Α’ Παθολογικής Ογκολογικής κλινικής του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ.

Στο ιδιωτικό του ιατρείο αντιμετωπίζεται επιτυχώς όλο το εύρος των περιστατικών της εσωτερικής Παθολογίας, σύμφωνα με τα τελευταία επιστημονικά δεδομένα.

Τομείς εξειδίκευσης

Ο ιατρός διαθέτει μακρόχρονη εξειδικευμένη εμπειρία στην αντιμετώπιση: λοιμώξεων του αναπνευστικού, και στη ρύθμιση του σακχαρώδους διαβήτη.

Ο ιατρός παρέχει υψηλού επιπέδου εξειδικευμένες ιατρικές υπηρεσίες, κατανοώντας τις ανάγκες του κάθε ασθενή με σκοπό να προσφέρει την καλύτερη δυνατή φροντίδα. Αυτό επιτυγχάνεται λαμβάνοντας υπ’ όψη τα πιο σύγχρονα διεθνή επιστημονικά δεδομένα και τις τελευταίες κατευθυντήριες οδηγίες του επιστημονικού του αντικειμένου.

Συνέδρια – Δημοσιεύσεις

Με στόχο τη συνεχή επιμόρφωση στον τομέα του, παρακολουθεί πανελλήνια αλλά και διεθνή συνέδρια συναφή με το αντικείμενο της Παθολογίας και της Διαβητολογίας, ενώ πραγματοποιήσει πολυάριθμες δημοσιεύσεις ιατρικών άρθρων σε ελληνικά και διεθνή επιστημονικά περιοδικά.

Παράλληλα με την επαγγελματική του σταδιοδρομία και τη λειτουργία του ιδιωτικού του ιατρείου, ο ιατρός συμμετέχει τακτικά σε πανελλήνια αλλά και διεθνή συνέδρια, προκειμένου να ενημερώνεται διαρκώς γύρω από τις εξελίξεις στον επιστημονικό του  τομέα και να είναι σε θέση να παρέχει στον κάθε ασθενή σύγχρονη, έγκυρη και τεκμηριωμένη επιστημονική ιατρική γνώση.

Ιατρείο

Το ιατρείο, το οποίο στεγάζεται σε έναν ζεστό και φιλόξενο χώρο, λειτουργεί καθημερινά από τις 10.00 μέχρι τις 15.00 και από τις 16.00 μέχρι και τις 22.00 κατόπιν ραντεβού, τηρώντας με ακρίβεια όλα τα προβλεπόμενα μέτρα πρόληψης κατά της διασποράς του κορωνοϊού covid 19.